Tels: +34 640 27 61 10 - +34 93 175 87 94
Email: contacto@alternativesolutions.es


Serveis professionals de mediació per a entorns organitzatius

Alternative Solutions

Solucions per al nou context empresarial.

Sobre nosaltres

La nostra missió és dotar a les persones físiques i jurídiques de les habilitats necessàries per poder fer un ús de la mediació com a eina innovadora de gestió de relacions i resolució alternativa de disputes. Davant l'aparició d'un conflicte, el més habitual és que la raó estigui repartida entre les parts. Estem treballant sempre amb tantes versions com persones participen en el conflicte, i en multitud d’ocasions la solució no és visible per a les parts. Amb l'ajuda de la mediació s'acosten posicions, es dialoga i es visualitza el conflicte des de diferents perspectives, això permet gestionar la disputa. Fem visibles tots els elements necessaris perquè s'arribi a una resolució òptima del conflicte.

Serveis

Professionals

Networking corporatiu

Amb la col·laboració del nostre Departament Tècnic abordem el disseny i la implantació d’APP corporatives enfocades a establir els mitjans de regulació, seguretat i privacitat per garantir els canals de diàleg, divulgació i comunicació d’interès per a la vostra organització conformant una comunitat efectiva i participativa.

Networking corporatiu

Formació

Confeccionem programes de formació especialitzats per a empreses i organitzacions per a l’abordatge real i pràctic dels diferents conflictes que s’originin. Així com en l'adquisició d'habilitats i eines per a la gestió de relacions empresarials (externes i internes).

Formació

Provenció i prevenció del conflicte

En la provenció del conflicte, s’estableix un protocol on el vostre equip professional aplicarà un protocol d’actuació, un sistema de comunicació focalitzat a evitar distorsions a la informació i una estructura de participació estandaritzada.

Provenció i prevenció del conflicte

Mediació empresarial

Si la mediació et sembla una eina interessant i consideres que pot aportar avantatges competitius a la teva empresa mitjançant la resolució de conflictes (proveïdors, clients, interns ...) ets el candidat idoni per a aquest servei. Aprofita l'experiència acumulada en el sector.

Mediació empresarial

Ens motiva

Oferir als nostres clients el nostre compromís amb,

Profesionalitat
Confiança
Honestitat
Creativitat
Innovació
Excel·lència
Transparència
Constància
Responsabilitat Social

El nostre

Equip de professionals

Júlia Ballesteros Casas

Socia-Fundadora

Treballadora Social i Mediadora especialitzada en l'àmbit de l'empresa i organització, comunitari, esportiu i familiar.
Experiència en Formació i Coaching d'equips.

Alberto Barbero Biedma

Socio-Fundador

Enginyer químic, especialitzat en màrqueting i advocat en exercici, amb més de 25 anys d'experiència en el món farmacèutic.
Experiència en Formació i Coaching d'equips.

Joan Ballesteros Mora

Expert noves tecnologies

Director tècnic de SINFOPAC Internacional, S.L.U

Analista de Sistemes, Formació i implantació de sistemes corporatius i integració.

Comentaris

a Twitter

Actualitat

Últimes noticies

Article de Mònica Tornadijo.

Davant la severitat de la pandèmia i l'afectació de la conciliació familiar, Mònica ens convida a reflexionar en aquestes circumstàncies: Estem tenint cura de la salut emocional dels nostres infants i adolescents? I la dels pares? Les nostres emocions estan quedant ocultes sota les mascaretes?

Llegir article

 

El ministre de Justícia aposta per la Mediació per reduir l'alta litigiositat 'a la Justícia.

Així ho ha exposat en la sessió de Ple de l'Senat en data 2 de juny de 2020.

Llegir article

Serà necessari arribar a acords per ajustar els contractes a unes circumstàncies que resultaven essencialment imprevisibles quan es van celebrar.

Així ens ho exposa aquesta Cápsula de Mediación a carrec de Carles García Roqueta, advocat, àrbitre, mediador i president de la Secció de Consum de l'ICAB y Noemí Medina, advocada i mediadora.

Llegir article

Contacta

amb Nosaltres

Confirmo que he llegit la declaració de privacitat i els termes d'ús del lloc web i accepto rebre en el futur comunicacions via correu electrònic.*Amb el suport de: